Kan er geschaatst worden in Diepenveen?

Met deze winterse temperaturen begint de schaatskoorts toe te nemen. Kan de ijsbaan al open?

De ijscommissie gaat regelmatig op de ijsbaan kijken hoe dik het ijs is. Ook wordt de weersverwachting met veel belangstelling gevolgd. 

Lees hieronder de updates:

  • Update 28 feb. 2018 – De ijsbaan in Diepenveen gaat morgen, donderdag 1 maart, vanaf 14.00 tot 21.00 uur open.
    Zoals het er nu uitziet gaat de ijsbaan in Diepenveen morgen, donderdag 1 maart, vanaf 14.00 tot 21.00 uur open. De rechterkant van de baan heeft veel last gehad van de harde wind en daar is het nu nog niet dik genoeg, maar het grootste gedeelte is gelukkig dik genoeg. Als de vorst doorzet, temperaturen onder het vriespunt blijven en het ijs zich goed houdt zijn we ook vrijdag open vanaf 10.00 uur tot 21.00 uur.
  • Update 22 feb. 2018 – Het ijs is te dun om te schaatsen – verwachting genoeg ijsdikte op donderdag 1 maart 2018Kunnen we de ijsbaan dit jaar nog gebruiken?? Gisterenavond zijn wij als bestuur bij elkaar geweest, het gaat de komende week behoorlijk vriezen, dus wij hopen dat het vanaf volgende week donderdag 1 maart,  dik genoeg is om de baan voor het publiek te openen. Wij houden u op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en Dorpsplein Diepenveen.
  • Update 08 feb. 2018 – Het ijs is te dun om te schaatsenOok al vriest het nu matig in de nacht, op onze ijsbaan ligt nu ongeveer 4 cm ijs, dit is nog 4 cm te dun. De baan kan dus helaas nog niet open. Ook wij vinden dit erg jammer, maar overdag is de zon al te sterk en breekt weer zeker 1 cm ijs af. De ijsbaan blijft nog gesloten.

Plaats een reactie