Welkom bij de Diepenveense IJsvereniging de Molenkolk

Al vijfentwintig jaar kunt u, bij voldoende vorst, heerlijk schaatsen op onze natuurijsbaan in Diepenveen.

Schaatsen op IJsbaan Diepenveen

Momenteel kan er niet geschaatst worden!

Diepenveense IJsbaan

Onze ijsbaan aan de Schapenzandweg in Diepenveen, vlak bij Deventer, wordt door vrijwilligers onderhouden. Bekijk de openingstijden en de locatie van de natuurijsbaan.

Abonnee worden

U kunt abonnee worden (aanmeldformulier - PDF). Met uw abonnement van € 5,00 per jaar kunt u onbeperkt schaatsen. Ook niet-abonnees zijn van harte welkom. Zij betalen per schaatsbezoek.

Openingstijden en locatie

Op deze website vindt u informatie over openingstijden, toegangsprijzen en de locatie van de natuurijsbaan. Daarnaast is er informatie voor abonnees te vinden. In onze rubriek nieuws en agenda houden we u op de hoogte van activiteiten die komen en van activiteiten die geweest zijn.

Schoolschaatsen voor Diepenveense leerlingen

24 jan 2019

Schoolkinderen kunnen vrijdag 25 januari schaatsen op natuurijs in Diepenveen.

Donderdag 24 januari gaat de IJsbaan op!

23 jan 2019

Schaatsen op natuurijs in Diepenveen vanaf donderdag 24 januari 2019 om 14.00 uur